Weer+stapje+richting+%C3%A9%C3%A9nwording
Nieuws
©

Weer stapje richting éénwording

De NVV-regio’s hebben het laatste woord in besluiten die bij de NVV worden genomen. En dat is positief uitgepakt in het geval van het komen tot één nieuwe organisatie voor de varkenshouderij.  De elf regiovoorzitters hebben de steun uitgesproken voor het traject dat begin 2017 moet leiden tot een samenvoeging van de NVV en de LTO Varkenshouderij.

De regiovoorzitters benadrukken dat zij hun leden in de regio’s nauw betrekken bij de totstandkoming van één organisatie voor varkenshoudend Nederland. Hun inspraak is leidend in alle te nemen stappen in dit proces. Pieter Bouw, NVV-voorzitter regio Veluwe: “Het geluid uit de regio’s zal ook in de nieuwe organisatie leidend moeten zijn.’

In november worden er in heel Nederland informatiebijeenkomsten gehouden over de samenvoeging van NVV en LTO Varkenshouderij. Er zal volop ruimte zijn voor interactie met alle varkenshouders. Het worden levendige samenkomsten.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer