
©
Erik Kroef in Bemmel heeft 3 jaar ervaring met het fermenteren en voeren van ferment. Inmiddels heeft hij de smaak van het fermenteren helemaal te pakken. dat heeft even geduurd, want is bij het derde fermentatieprocedé terechtgekomen. Kroef houdt 6.200 vleesvarkens, waarvan 3.500 in een etagestal met per stalhelft een aparte luchtwasser. De Top Pi- x Topigs 50-vleesvarkens (beren en gelten) krijgen brijvoer. Amper 1 procent van de gezonde varkens valt uit.
Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Van Assendelft Fotografie
Lees ook
Meest gelezen
Levendig Aeres-symposium over krulstaart
24-04-2025
'Ziekte, humor en een nieuwe toekomst!'
22-04-2025
Kasper Bekker: 'Verdienmodel van boeren is mijn leidraad'
Gisteren, 16:50
Blogs

'Varkensliefde opwekken is de kunst'
24-04-2025

'Ziekte, humor en een nieuwe toekomst!'
22-04-2025

'Nieuwsgierige buren'
17-04-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

NAJK mist langjarig budget in stikstofplannen
Gisteren, 19:55

Bonus Voergroep Zuid is gemiddeld 3,80 euro per ton voer
Gisteren, 14:32