©
Erik Kroef in Bemmel heeft 3 jaar ervaring met het fermenteren en voeren van ferment. Inmiddels heeft hij de smaak van het fermenteren helemaal te pakken. dat heeft even geduurd, want is bij het derde fermentatieprocedé terechtgekomen. Kroef houdt 6.200 vleesvarkens, waarvan 3.500 in een etagestal met per stalhelft een aparte luchtwasser. De Top Pi- x Topigs 50-vleesvarkens (beren en gelten) krijgen brijvoer. Amper 1 procent van de gezonde varkens valt uit.
Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Van Assendelft Fotografie
Lees ook
Meest gelezen
'Micro en nog iets'
Gisteren, 08:30
Blogs
'Micro en nog iets'
Gisteren, 08:30
'Sector op glad ijs'
13-11-2025
'Stagiairs begeleiden is een kans'
10-11-2025
'Boer zoekt boer'
06-11-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Afspraken met Rendac vastgelegd in wet- en regelgeving
Gisteren, 14:58
Varkensslachterij in Duitse Landshut gaat dicht
Gisteren, 09:21













