
©
Erik Kroef in Bemmel heeft 3 jaar ervaring met het fermenteren en voeren van ferment. Inmiddels heeft hij de smaak van het fermenteren helemaal te pakken. dat heeft even geduurd, want is bij het derde fermentatieprocedé terechtgekomen. Kroef houdt 6.200 vleesvarkens, waarvan 3.500 in een etagestal met per stalhelft een aparte luchtwasser. De Top Pi- x Topigs 50-vleesvarkens (beren en gelten) krijgen brijvoer. Amper 1 procent van de gezonde varkens valt uit.
Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Van Assendelft Fotografie
Lees ook
Meest gelezen
Bergs Advies stopt eind dit jaar
07-11-2023
Blogs

Wagen we ons nog aan een voorspelling?
Vandaag, 08:30

Realisme of gebrek aan vertrouwen?
07-12-2023

'Het nut van diagnostiek'
30-11-2023
Bedrijf in Beeld
Partners

Listen to your farm
Boehringer Ingelheim

PRRS-vrije toekomst?
MSD Animal Health
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Adema: 'Nu geen convenant dierwaardige veehouderij'
Vandaag, 17:45

Onderzoekslocatie voor stalemissie geopend
Vandaag, 12:00

Goede vooruitzichten voor varkenshouderij
08-12-2023