Activisten+willen+dierenleed+live+streamen
Nieuws
©

Activisten willen dierenleed live streamen

Een groep dierenactivisten onder de naam ‘269life Netherlands’ kondigt via sociale media aan om op 27 mei ongevraagd in stallen van Nederlandse boeren. Zij willen live filmpjes streamen om zogenaamd dierenleed te laten zien. NVV en LTO Varkenshouderij keuren de aangekondigde actie ten zeerste af.

Volgens LTO en NVV schuwen de activisten schuwen inbraak in stallen niet. Hun woordvoerder, Remko Ehrhardt, meldt dat zij zoveel mogelijk met telefoons zullen werken die niet traceerbaar zijn. De filmpjes die zij op dat moment in de stallen maken, zullen vanaf 0.00 uur de hele dag live worden vertoond op de Facebook-pagina van de activisten. Dit gebeurt onder de titel 'Opening Closed Doors, Live Exposure'.NVV en LTO Varkenshouderij roepen hun leden-varkenshouders op te allen tijde zeer alert en waakzaam te zijn op (ongewenst) bezoek op hun erf. Zorg ervoor dat de stallen goed beveiligd en afgesloten zijn. Neem desnoods extra maatregelen om ervoor te zorgen dat onaangekondigd bezoek de stallen niet kan betreden! En bel onmiddellijk de politie als zich iets verdachts voordoet op uw erf.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  2° / -3°
  60 %
 • Maandag
  3° / -1°
  40 %
 • Dinsdag
  1° / 0°
  85 %
Meer weer