Certificaat bedrijfskunde snel te behalen

Als varkenshouder is naast vakmanschap ook ondernemerschap een vereiste. Dit ondernemen kun je aanscherpen. Speciaal hiervoor hebben HAS Kennistransfer samen met Varkens.nl, Flynth en ABN Amro een half jaar durende opleiding ontwikkeld. Varkenshouders kunnen de opleiding “Bedrijfskunde voor de varkenshouderij, regio Zuid-Nederland” doen aan HAS Den Bosch. De eerste van de twaalf bijeenkomsten is op 20 oktober.

Tijdens de bijeenkomsten verdiepen deelnemers zich in zes verschillende thema’s: 1) Strategisch management; 2) financieel management; 3) Smart Farming; 4) Arbeidsmanagement; 5) Ketenmanagement & samenwerking en 6) Risicomanagement & inkoopmanagement.
Bij voldoende resultaat krijgt een deelnemer het certificaat post-hbo Bedrijfskunde voor de varkenshouderij.

De deelnamekosten zijn 3.500 euro per persoon. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief 21 btw, Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding . Dus vol is vol.

Lees alles over de opleiding Bedrijfskunde voor de varkenshouderij.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer