Meulendijks spreekt vrouwelijke achterban

De kick-of van het Ladies Netwerk Event Varkenshouderij staat op de agenda bij ZLTO. Vrouwelijke (mede-)onderneemsters in de varkenshouderij komen op 8 september bijeen. Doel is niet alleen een gezellig onderonsje voor vrouwen met een passie voor varkens. Ook zal gepeild worden of er behoefte is aan het vormen van een sectorspecifiek vrouwennetwerk. Dit om samen verder blijven werken aan een betere maatschappelijke waardering van het eigen varkensbedrijf en de sector.

Daarnaast zal de nieuwe voorzitter van de vakgroep ZLTO Varkenshouderij, William Meulendijks, deze bijzondere gelegenheid aangrijpen om kennis te maken met de vrouwelijke achterban. Als enige mannelijke gastspreker zal hij zijn opwachting maken tijdens het vrouwenevent bij ZLTO in Den Bosch.

Het event is gratis toegankelijk voor alle vrouwelijke (mede-) ondernemers in de varkenssector die ZLTO-lid zijn. “Dit is onze primaire doelgroep”, licht Marieke Grassens, specialist Verenigingszaken toe. “Maar ook niet-leden, vrouwen die werken bij partijen in de keten en op die manier direct verbonden zijn met de varkenshouderij, zijn welkom.”

Hier vindt u meer informatie.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
  • Donderdag
    20° / 12°
    60 %
Meer weer