Daaquasafe® van Daavision

Over de Salmonellabacterie en de maatregelen die gaan gelden voor categorie 3-bedrijven wordt in de vakbladen veel geschreven. Daarom lanceert Daavision tijdens de LIV Venray het ‘Plan van Aanpak: Salmonella met Daaquasafe®’ (stand 224).

Rondom de lancering organiseert Daavision een mini-symposium met als hoofdthema ‘Blijf Salmonella de Baas’. Gedurende deze ochtend zullen Dieter Mischok van varkensslachterij Westfleisch, Filip Boyen van Universiteit Gent, Karien Koenders van DAP Lintjeshof en Peter van der Wolf van GD Deventer hun visie geven op Salmonella. De ochtend zal onder leiding staan van niemand minder dan Klaas Wilting, oud woordvoerder van de politie Amsterdam. Hij weet als geen ander hoe men preventief te werk moet gaan om de veiligheid te garanderen.

Met het Plan van Aanpak: Salmonella ondersteunt en ontzorgt Daavision niet alleen de varkenshouder, maar ook de dierenarts. Middels het afnemen van een gepoold mestmonster en diverse bloedmonsters, in samenwerking met de dierenarts van het varkensbedrijf, wordt de inzet van de Daaquasafe® continue gemonitord. De kosten van de monstername zijn voor rekening van Daavision.

Meer informatie over dit Plan van Aanpak: Salmonella van Daavision.
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
Meer weer