Revolutie in beton

?Compleet nieuw is het Picto-rooster van Anders Beton, de nieuwe merknaam van VDV-beton. Het Belgische bedrijf presenteerde de vloer op Eurotier. De vloer komt tegenmoet aan verschillende problemen. ?

Het grootste voordeel is de flexibiliteit. De spleten zijn eenvoudig dicht te leggen met klik-in profielen. Combiroosters met een dicht vloerdeel zijn daardoor overbodig en het percentage open vloer flexibel.

Daarnaast laat de vloer volgens Anders Beton 35 procent meer mest door dan een klassieke vloer.?De vloer wordt standaard geleverd met een toplaag die zuurbestendig en waterafstotend is.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  2° / -2°
  60 %
 • Maandag
  3° / 0°
  40 %
 • Dinsdag
  4° / 2°
  85 %
Meer weer