Loket omgevingsgericht ondernemen

Een echte ondernemer heeft de ambitie om zijn bedrijf steeds verder te ontwikkelen. Zeker een agrarisch ondernemer heeft hierbij steeds meer zijn omgeving nodig. Bijvoorbeeld de gemeente voor een vergunning of de buren voor draagvlak voor ontwikkeling van het bedrijf. Ondernemen doe je dus niet alleen op het eigen erf, maar juist ook daarbuiten.

Omgevingsgericht ondernemen is de manier om nieuwe kansen te benutten en bestaande obstakels te omzeilen. Daarom heeft Wageningen UR een digitaal loket opgezet om agrarische ondernemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van een omgevingsgerichte houding: Omgevingsgerichtondernemen.nl. Hier staat kennis en informatie centraal bijeen in de vorm van documenten en video's.

Begeleiders van ondernemersgroepen, docenten in groen onderwijs en bedrijfsadviseurs zien wij als belangrijke tussenschakel om ondernemers te helpen hun omgeving in beeld te krijgen. Inspirerende voorbeelden, tools, werkvormen en andere informatie op de portal is te benutten bij het vormgeven van een bijeenkomst voor (toekomstige) ondernemers. Net zoals de omgeving verandert het digitale loket ook continu. 
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer