Annie Schreijer-Pierik wil naar Brussel

CDA wil Annie niet in Brussel, maar wie houdt haar tegen? Dit kopt het Algemeen Dagblad (AD) vandaag.

Annie Schreijer-Pierik bungelt als laatste kandidaat op de CDA-lijst voor de Europese verkiezingen. Met haar 25e plek wordt zij door het CDA gezien als lijstduwer. Maar dat is tegen het zere been van de ambitieuze Twentse boerin uit Hengevelde. Zij wil koste wat het kost naar Brussel.

Daarom gaat Schreijer tijdens de CDA-verkiezingscampagne voor eigen succes. Zij wil met voldoende voorkeurstemmen een plekje in het Europees Parlement (EP) zien te bemachtigen. De verkiezingen voor het EP zijn op 22 mei.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer