Het beste van de graankorrel

Het lekkerste voer; het beste van de graankorrel; elke dag constante topkwaliteit. Dit zijn eigenschappen van de met Food-grondstoffen gemaakte varkensvoeders van Nijsen/Granico. Verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs.

Varkensvoeders
Positieve smaken en geurherkenning bevorderen de opname wat resulteert in een hogere voeropname. Onze voeders zijn geproduceerd met baktarwe en bevatten maximaal ontsloten zetmeel door bewerkingen die de grondstoffen in de levensmiddelenindustrie hebben ondergaan.

Forti Boost
Kant-en-klaar vloeibaar biggenvoer gemaakt van de lekkerste grondstoffen uit de bakkerij-industrie. Het product Forti Boost is te voeren vanaf vijf dagen leeftijd tot vijf dagen na spenen. Dit resulteert in een betere voeropname en voorkomt de speendip. Direct over op groeivoer zonder speenvoer is mogelijk.
 

Broodmelange
Een unieke en smakelijke vloeibare grondstof in te zetten in zeugen-, biggen- en vleesvarkensrantsoenen. Het product Broodmelange Zorgt voor hoge voeropnames, is maximaal ontsloten en bevat geen ballaststoffen. Broodmelange is geconserveerd, jaarrond leverbaar en vier weken houdbaar.



Meer weten over de voeders van Nijsen/Granico?
Neem contact op via de telefoon: +31 (0)478 – 552900, of stuur een mail naar : info@nijsen-granico.nl. 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer