Varkenshouders voor de raad

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag19 maart kiest het mereendeel van de 403 Nederlandse gemeenten een nieuwe raad. Het belang van deze lokale verkiezingen is voor menig ondernemer groot, zeker voor veehouders in de intensieve sectoren. Op lokaal niveau worden namelijk beslissingen genomen die effect kunnen hebben op de continuïteit van de veehouderijen.

Varkens wil graag in contact komen met varkenshouders die zich kandidaat hebben gesteld voor de gemeenteraad en op een verkiesbare plaats staan. Dit om hun motivatie op te tekenen om zich ook buiten hun erf in te willen zetten. Verkiesbare varkenshouders kunnen zich melden via een mailtje naar info@varkens.nl of via Twitter @VakbladVarkens.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer