Schothorst Feed Research innovatiefste

De Flevopenning 2014 ontving Schothorst Feed Research (SFR) afgelopen week. SFR werd uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf in Flevoland van de 25 genomineerden.
Het juryrapport stelde dat SFR “als geen ander in staat is kennis om te zetten naar vermarktbare diensten”. Ook prees de jury het verrichten van onderzoek op maatschappelijk relevante thema’s zoals verbetering van gezondheid, milieu, welzijn, productkwaliteit en vruchtbaarheid. SFR draagt op deze wijze bij aan het positieve imago van Flevoland in binnen- en buitenland. 
De directie van Schothorst Feed Research ziet deze prijs als stimulans om samen met medewerkers en klanten als TOPGIS nieuwe kennis te ontwikkelen. SFR heeft alleen op het gebied van mengvoederproductie in 20 landen klanten goed voor ongeveer 7% van de mondiale productie van mengvoeders. De private onderzoeksinstelling is een belangrijke schakel in de kenniseconomie.

Lees ook Schothorst genomineerd voor innovatiedrang.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer