Hans Huijbers unaniem herkozen

Hans Huijbers is ook de komende jaren voorzitter van Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie ZLTO. De Algemene Vergadering was unaniem en koos voor een nieuwe periode van vier jaar Huijbers als voorzitter. “Het vertrouwen van de Algemene Vergadering doet me goed. Onze leden zijn kritisch, maar loyaal. De komende jaren ga ik vol nieuwe energie door”, reageert Hans Huijbers op zijn herverkiezing.

Bij zijn herverkiezing refereerde Huijbers aan de enerverende jaren van zijn voorzitterschap. “We hebben als bestuur ingrijpende besluiten moeten nemen. Zestig medewerkers ontslagen, de organisatie opnieuw ingericht en onze begroting naar beneden bijgesteld. Maar er staat nu een stevige organisatie die alle vragen van leden kan beantwoorden en de beste deal voor hen organiseert”, zegt Huijbers.

Huijbers is melkveehouder in Wintelre. Hij volgde in 2009 Antoon Vermeer op als algemeen voorzitter. In de Algemene Vergadering zijn alle 64 ZLTO-afdelingen in Zeeland, Brabant en Zuid-Gelderland vertegenwoordigd door hun voorzitter. Aan de Algemene Vergadering gingen vier regioraden vooraf. In de regioraden zijn bestuursleden van lokale ZLTO-afdelingen afgevaardigd.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    24° / 11°
    20 %
  • Woensdag
    20° / 15°
    100 %
  • Donderdag
    19° / 13°
    75 %
Meer weer