Een bijeenkomst van hoop

Op dinsdagochtend is het team van BIG Challenge, veehouderij tegen kanker, op een berghelling van de Alpe d’Huez samengekomen voor een bijeenkomst ter inspiratie, motivatie en om te (ge)denken. Met alle fietsers, vrijwilligers en supporters waren dit zo’n 400 mensen. Uit het team vertelden vier kanjers waarom zij hier op de berg strijden tegen kanker. Als speciale gasten waren Maarten Peters & Margriet Eshuijs en Martin en Wilma (van de glossy/ Boer zoekt Vrouw) ook aanwezig.

De vier kanjers van BIG Challenge die tijdens de bijeenkomst spraken, Geertjan van Groenland, Laura Buurstee, Gert van Beek en Margriet Hoffmans wisten de aanwezigen tot tranen toe te roeren met hun persoonlijke verhalen. Die vreselijke ziekte kanker veroorzaakt zoveel ellende en onmacht.

Tijdens de bijeenkomst is een minuut stilte gehouden voor iedereen die nog strijdt of heeft gestreden. Menige blik op de berg ging daarbij even omhoog, naar de hemel. ‘Dichterbij de hemel kom ik niet’ het lied van Maarten Peters, is daarna op prachtige wijze door hem vertolkt.

De vier sprekers maakten samen de tussenstand van de ingezamelde sponsorgelden bekend. Op de teller van BIG Challenge staat nu een bedrag van € 1.370,078,-

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer