Teller passeert 1 miljoen euro

BIG Challenge, veehouderij tegen kanker, heeft ruim 1 miljoen euro ingezameld voor Alpe d’HuZes. Tijdens de koersdagen op 5 en 6 juni 2013 gaan 216 deelnemers (fietsers en runners) de 21 bochten van Alpe d'HuZes bedwingen. De verwachting is dat het ingezamelde bedrag in de komende weken verder zal oplopen door alle toezeggingen die al aan de deelnemers zijn gedaan. BIG Challenge streeft naar een eindbedrag van 1,6 miljoen. 

De afgelopen maanden benaderden de BIG Challengers vele sponsors en organiseerden ze een scala aan sponsoractiviteiten, zoals biggenraces, dienstenveilingen, verkoop van t-shirts, spinningmarathons en thema-avonden. BIG Challenge is een actie vanuit de Nederlandse veehouderij in de strijd tegen kanker. Het is de vijfde keer dat varkens-, pluimvee- en melkveehouders, dierenartsen, voerleveranciers en andere betrokkenen onder noemer BIG Challenge aan Alpe d’ HuZes deelnemen.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer