Online voer bestellen

De online markt in de agrarische sector groeit sterk, steeds meer inkopen vinden op het internet plaats. Pieter Snoeijen (oud-directeur Hendrix UTD) en Maurice van den Eijnden (eigenaar verschillende diervoederwinkels) introduceren met MijnVoer.nl een digitaal platform voor veevoer.

Door voer en advies los te koppelen, willen zij veehouders de mogelijkheid bieden om de regie meer in eigen hand te houden.

Transparantie
Op MijnVoer.nl staat een basisassortiment varkens- en rundveevoeders, die zijn samengesteld door nutritionisten en inzicht geven in de verschillende grondstofkeuzes en nutriëntgehaltes. De site biedt daarbij de mogelijkheid deze samenstellingen aan te passen aan bedrijfsspecifieke wensen en omstandigheden. Vervolgens zoekt en selecteert 'MijnVoer' onder de deelnemende mengvoerbedrijven de aanbieders, die het gewenste voer tegen de scherpste prijs kunnen leveren.

Onafhankelijkheid
De initiatiefnemers koppelen voer en advies los van elkaar. Veehouders kunnen via MijnVoer.nl onafhankelijk adviseurs inschakelen, waardoor zij de regie zelf meer in de hand houden. Desondanks zien Snoeijen en Van den Eijnden ook kansen voor de mengvoederindustrie. Er ontstaat een nieuw distributiekanaal zonder marketing- of voorlichtingskosten, waarbij de productiecapaciteit volgens hen beter benut kan worden.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer