Veiligheidscheck op de smartphone

Met de campagne Altijd Alert stimuleert Stigas agrarisch ondernemers en medewerkers extra aandacht te geven aan de de veiligheid op en rond het bedrijf. Met de mobiele veiligheidscheck biedt Stigas nu een snelle en eenvoudige controle voor het bedrijf.


 


Stigas heeft voor dertien agrarische en groene sectoren een praktische veiligheidscheck ontwikkeld. Hiermee worden de belangrijkste risico's in kaart gebracht en direct tips gegeven om de risico's te verkleinen. De check is geschikt voor iedereen die bewust(er) aan de slag wil met de veiligheid op zijn bedrijf: werkgevers, werknemers en andere betrokkenen.


Via de gsm of op papier
De mobiele veiligheidscheck van Stigas is te vinden op www.stigascheck.nl en te gebruiken op de mobiele telefoon. Dit betekent dat iedereen de veiligheid van zijn werkplek met zijn mobiele telefoon (smartphone) met internet in kaart kan brengen. Ook is het mogelijk om de check op papier of van achter de computer te doen. Na afloop wordt de score gemaild, inclusief een actielijst om onveilige situaties op te lossen.


In de agrarische en groene sectoren gebeuren elk jaar nog steeds te veel ongelukken. In gemiddeld 15 tot 20 gevallen zelfs met dodelijke afloop. Dit aantal daalt bovendien niet meer, iets wat jarenlang wel het geval was.


Meer informatie over de campagne 'Altijd Alert' en de veiligheidscheck is te vinden op www.altijdalert.nl.


Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer