Oproep: vertel je verhaal tijdens Weekend van het Varken

In 2011 organiseert de stichting Varkens in Zicht voor de 5e keer het Weekend van het Varken. Om het weekend tot een succes te maken is de stichting op zoek naar varkenshouders die mee willen helpen.


Onder andere om mee te helpen bezoekers te woord te staan bij één van de deelnemende bedrijven. Daarnaast is de stichting Varkens in Zicht ook nog op zoek naar varkenshouders die hun bedrijf speciaal voor het Weekend van het Varken open willen stellen voor het publiek.


Het event (dit jaar op zaterdag 10 en zondag 11 september) is inmiddels uitgegroeid tot hét weekend van het jaar waarin de sector maximaal de kans krijgt om te laten zien én te vertellen hoe de moderne varkenshouderij werkt.


Vraag het de varkenshoduer
Het campagnethema voor dit jaar is ‘Vraag het de varkenshouder’. Om te zorgen dat varkenshouders als woordvoerder goed zijn toegerust om de vragen van het publiek te beantwoorden, organiseert de stichting Varkens in Zicht een aantal trainingen. Het doel is om varkenshouder te ondersteunen bij het voeren van de dialoog met de bezoekers.


Deelname
Varkenshouders die bereid zijn een paar uur te investeren in de toekomst van de sector, door mee te helpen tijdens het Weekend van het Varken, of door het bedrijf op 10 en 11 september open te stellen voor het publiek, kunnen voor 31 mei contact opnemen met Mechie Beurskens-Voermans via info@stapindestal.nl of 06 38 43 67 09.


Meer informatie over het weekend van het varken is te vinden op www.overvarkens.nl (klik in het midden op het logo van Varkens in Zicht).
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer