Partners: Agrifirm

Agrifirm

Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld. In de 120 jaar van ons bestaan is het agrarische landschap enorm veranderd, terwijl onze coöperatie een stabiele factor is gebleven.

Totaaloplossingen voor het beste resultaat
Het is onze missie duurzame, meetbare en relevante waarde te creëren voor boerderij, akker en industrie. Met onder andere onze UniQ aanpak voor het verbeteren van bigkwaliteit, onze licht verteerbare Air Line® voeders en onze Fiber for Pigs aanpak die extra aandacht voor darmgezondheid heeft, bieden wij voor al uw uitdagingen een passende oplossing. En die reikt verder dan alleen voer: onze gecombineerde kennis van varkensvoer, specialiteiten en producten voor de plantaardige sector, maar ook advies via Exlan, vertalen wij naar praktische totaaloplossingen voor het boerenerf. Dat maakt ons uniek.

Samen de toekomst in
Samen met u kijken we vooruit. Wij gaan de uitdaging aan om met onze adviezen en innovatieve voeders uw doelen te realiseren, of het nu gaat om het verhogen van de bigkwaliteit of het streven naar een optimale voerwinst. Zo dragen wij bij aan een duurzame en succesvolle varkenshouderij.