Onderaan+de+streep+%E2%82%AC50%2C%2D+extra+per+zeug
Nieuws Agrifirm

Onderaan de streep €50,- extra per zeug

Wilt u €50,- meer verdienen per zeug? Onze cijfers van het eerste halfjaar van 2019, vergeleken met het landelijk gemiddelde, laten zien dat het kan! Dankzij kwaliteitsvoer, een specialistisch zeugen- en biggenteam en monitoring van resultaten stuurt u op bigkwaliteit en daarmee op uw rendement. Zo gaan we samen voor het beste resultaat op uw bedrijf. Ook in 2020!

De zeugen- en biggenaanpak van Agrifirm werpt haar vruchten af. Vergeleken met het landelijk gemiddelde presteren Agrifirm-klanten bovengemiddeld op een aantal essentiële kengetallen. Een hoger aantal gespeende biggen/worp en een lagere uitval na spenen resulteren in meer grootgebrachte biggen per zeug per jaar. Deze biggen groeien bovendien beter tegen lagere kosten. Dit vertaalt zich door in het economisch resultaat, dat bijna €50 hoger ligt dan het landelijk gemiddelde (tabel 1).
 
Tabel 1. Resultaten 1e helft 2019 Agrifirm-varkenshouders vs. landelijk gemiddelde

* exclusief Agrifirm

Totaalaanpak

Maar hoe komen deze goede resultaten tot stand? Agrifirm beschikt over een vernieuwde voerfabriek met innovatieve voerlijnen om een constante voerkwaliteit te garanderen, een team van specialisten die alles weten van uw zeugenbedrijf en monitoringstools om de voortgang op uw bedrijf nauwlettend in de gaten te houden. Dit vormt onze totaalaanpak:

 • > Prestarters en melkproducten van Nuscience

 • > Gespecialiseerde speenvoeders

  • - passend bij de prestarters voor een soepele voerovergang

  • - passend bij uw uitdagingen

 • > Productielijnen voor kwaliteits-biggenvoer in volledig gerenoveerde voerfabriek

 • > Air Line® lactovoer om de melkproductie van de zeug te ondersteunen

 • > Een specialistisch zeugen- en biggenteam van adviseurs, specialisten en nutritionisten

 • > Alles onder één dak: onze specialisten kunnen elkaar raadplegen van wetgeving en vergunningen via Agrifirm Exlan, akkerbouw via Agrifirm Plant, vloeibare producten via Bonda tot prestarters en additieven via Nuscience.

 • > Monitoring van bigkwaliteit en technische resultaten om uw resultaten te optimaliseren

Benieuwd wat onze aanpak voor u kan doen?

Wilt u meer informatie over onze totaalaanpak, neem dan contact op met onze Klantenservice via T 088 - 488 29 74 of varkens@agrifirm.com, of vraag ernaar bij uw Agrifirm-adviseur of specialist. Wij gaan graag samen met u voor het beste resultaat op uw bedrijf.

Over Agrifirm

Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld. In de 120 jaar van ons bestaan is het...

Lees verder »