Twee+beurzen+samengevoegd+tot+Dutch+Pork+%26amp%3B+Poultry+Expo
Nieuws
© Henk Riswick

Twee beurzen samengevoegd tot Dutch Pork & Poultry Expo

De twee vakbeurzen Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo gaan voortaan samen verder onder de naam Dutch Pork & Poultry Expo. In de even jaren vindt dit evenement plaats in het Overijsselse Hardenberg in de oneven jaren in het Brabantse Den Bosch.

'De beslissing is genomen op basis van gesprekken met exposanten en bezoekers. Er zijn aan hen verschillende mogelijkheden voorgelegd en samen met de sector is er gekozen voor deze opzet. Door de keuze om Dutch Pork & Poultry Expo ook in Hardenberg te laten plaatsvinden, bedienen we ook de noordelijke provincies en de Duitse grensregio's in de behoefte aan een beurs in de regio', zegt Lucas van 't Hof van beursorganisator Easyfairs Nederland.

De eerstvolgende editie van Dutch Pork & Poultry Expo is op 16 en 17 oktober 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De volgende editie van Dutch Pork & Poultry Expo in de Brabanthallen in Den Bosch is op 15 en 16 oktober 2025.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer