Gecombineerde+vakbeurs+trekt+extra+bezoekers
Nieuws
© Jos Thelosen

Gecombineerde vakbeurs trekt extra bezoekers

De gecombineerde vakbeurzen Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo hebben bijna 6.000 bezoekers getrokken. Dat is een 10 procent hogere opkomst dan de twee beurzen apart opleverden in 2021.

De eerste editie van de samenvoeging van Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo is naar tevredenheid verlopen, meldt Lucas van ’t Hof van beursorganisator Easyfairs. 'Door te luisteren naar de wensen van de exposanten en de bezoekers is er één sterk kwalitatief vakevent ontstaan. Het gezamenlijke concept is positief ontvangen en dat geeft ons vertrouwen voor de toekomst.'

Bijna 6.000 professionals uit de pluimvee- en varkenssector kwamen op het tweedaagse vakevent af in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar presenteerden zo'n 170 exposanten zich en was er een Innovatie Zone. Op het Kennisplein zijn verschillende op te toekomst gerichte thema's bij de kop gepakt tijdens een scala aan kennissessies.

Aparte locaties

In oktober 2021 vond de eerste editie van Dutch Pork Expo in de Brabanthallen plaats. Dutch Poultry Expo vond in datzelfde jaar in september plaats in Evenementenhal Hardenberg. Samen waren de vakbeurzen volgens Easyfairs goed voor 5.300 bezoekers uit de pluimvee- en varkenssector en waren 250 exposanten present.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer