POV+en+Vee+%26amp%3B+Logistiek+Nederland+willen+verkoop+slachtbiggen+sturen
Nieuws
© Varkens Archief

POV en Vee & Logistiek Nederland willen verkoop slachtbiggen sturen

Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) wil samen met Vee & Logistiek Nederland kopers en verkopers van slachtbiggen aan elkaar koppelen. Onder varkenshouders is momenteel een groeiende belangstelling om meer slachtbiggen te verkopen.

In Nederland zijn enkele slachterijen die slachtbiggen slachten en verwerken, daarnaast wordt een deel geëxporteerd naar met name Zuid-Europa. Beide organisaties willen de mogelijkheden voor extra afzet verkennen en vergroten.

Varkenshouders met interesse in de afzet van slachtbiggen, maar nog zonder afzet, kunnen een mail sturen naar Annet van den Akker: avdakker@pov.nl. Geef haar de volledige bedrijfsnaam en het adres (incl. postcode) door en ook het aantal te verkopen slachtbiggen.

Het aanbod wordt gedeeld (eerst zonder de naam en het adres van de varkenshouder) met Vee & Logistiek Nederland om de juiste match te vinden. Als er afzet is gevonden, neemt de POV contact op met de varkenshouder om beide partijen aan elkaar te koppelen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer