Kippers+en+Schuttert+nemen+varkensbedrijf+Hogenkamp+over
Nieuws
© AgriTeam makelaars

Kippers en Schuttert nemen varkensbedrijf Hogenkamp over

Varkenshouder Johnny Hogenkamp heeft zijn bedrijf toch nog kunnen verkopen. Jan Kippers en Johan Schuttert gaan de uitdaging aan en nemen het bedrijf samen over.

'Het besluit tot de overname is gevallen', zegt Johan Schuttert. 'Maar de overname moet nog wel officieel plaatsvinden.' Johan Schuttert werkt in de buitendienst bij Handelshuis Schuttert. Jan Kippers heeft samen met Handelshuis Schuttert het voerbedrijf Kippers Voeders. De overname komt overigens het conto van Kippers en Schuttert en valt niet onder de ondernemingen van Handelshuis Schuttert in Ommen.

Het bedrijf van Hogenkamp, mede-oprichter van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV), stond sinds maart 2020 te koop.

Kippers en Schuttert hebben een eigen visie voor het bedrijf dat ze van Hogenkamp overnemen. Hoe die er precies uitziet houden ze nog even voor zich. 'Het hangt ook van de winstgevendheid van het bedrijf af hoe snel we onze plannen kunnen uitvoeren.'

Het bedrijf, gevestigd in Dalfsen, wordt al lopende overgenomen. De medewerkers blijven in principe in dienst. De komende tijd volgen nog gesprekken met hen.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  20 %
 • Zaterdag
  10° / 6°
  95 %
 • Zondag
  11° / 7°
  85 %
Meer weer