Mega+Varkens+Festijn+in+PEC+Zwolle+stadion
Nieuws
© ForFarmers

Mega Varkens Festijn in PEC Zwolle stadion

Voor varkenshouders, liefhebbers van voetbal en de Zwarte Cross gaat het Mega Varkens Festijn door. Het festijn, georganiseerd door De Oosthof Dierenartsen, Handelshuis Schuttert en Topigs Norsvin, vindt donderdag 24 september plaats in het PEC Zwolle stadion. Het motto is 'Kort, krachtig en gezellig!'

Het initiatief voor het Mega Varkens Festijn stond bijna op losse schroeven door de coronacrisis. De plannen zijn behoorlijk gewijzigd, maar het evenement gaat wel door.

Dat is gelukt door gebruik te maken van de hoofdtribune van het PEC Zwolle stadion. Hierdoor kunnen vierhonderd varkenshouders en hun medewerkers deelnemen aan het evenement en zijn toch de RIVM-maatregelen goed te handhaven.

Schieten om te scoren

Ronnie Degen, mededirecteur van de Feestfabriek zal samen met dagvoorzitter Eddy van der Ley aan de hand van spectaculaire beelden van de Zwarte Cross ingaan op daadkracht, innovatie en omgaan met tegenslagen. Kernwaarden die ook van toepassing zijn op de Nederlandse varkenshouderij. De drie organisatoren zullen op humoristische wijze een link leggen tussen voetbal en de varkenshouderij: 'Je moet schieten, anders kun je niet scoren.'

Handelshuis Schuttert, Topigs Norsvin en De Oosthof Dierenartsen nodigen u van harte uit. Als je erbij bent, kun je erover meepraten, stellen de organisatoren. De toegang is gratis op uitnodiging en alleen voor varkenshouders en hun medewerkers. De avond begint om 18.30 uur, het programma eindigt om 22 uur. Een en ander zal plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden is verplicht en kan op: www.topigsnorsvin.nl. Daarbij geldt vol=vol.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  30° / 17°
  40 %
 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer