Boerproeverij%2Dboxen+rechtstreeks+naar+consument
Nieuws
© Eigen Foto

Boerproeverij-boxen rechtstreeks naar consument

Nederlandse veehouders die leveren aan de horeca zien de vraag naar hun producten door de Covid-19 pandemie drastisch dalen. Deze veehouders hebben nu samen met Trouw Nutrition Boerproeverij.nl opgezet.

Daar kunnen consumenten rechtstreeks een Boerproeverij BBQ-box of Borrelbox bestellen. Dat helpt de veehouders aan een extra afzetkanaal en eerlijke prijs voor hun producten. De Boerproeverij-boxen worden in de markt gezet zonder winstoogmerk en de veehouders vullen de boxen met hun allerbeste producten.

Kaas van De Twee Hoeven, entrecotes en hamburgers van Brunsel Beef en drumsticks en kippendijen van Beter Kip. Producten als worst en ham komen van Ruyghveen. Ruyghveen is een samenwerking tussen twee slagersbedrijven, twee rundveehouders en vier varkenshouders uit De Peel. Het zijn gepassioneerde vakmensen die normaal gesproken verscholen blijven achter de geheimen van chef-koks, maar zo hun producten alsnog direct aan de man kunnen brengen.

Bestellen op website

Voor de verkoop en distributie heeft Trouw Nutrition het label en platform Boerproeverij.nl in het leven geroepen. Daar kunnen consumenten direct de Boerproeverij BBQ-box of de Boerproeverij Borrelbox bestellen.

Op die site is tevens meer informatie te vinden over de boerenbedrijven die samenwerken binnen dit initiatief. De boxen worden aan huis geleverd in Nederland of kunnen opgepikt worden bij een aantal pick-up points.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer