AIM+Varkens+KI+Nederland
Nieuws
©

AIM Varkens KI Nederland

Bekijk alle artikelen over onze partner hier!

Varkens KI Nederland is Nederlands grootste varkens KI-organisatie. Met ruim 2,5 miljoen uitgeleverde doses per jaar behoort het bedrijf zelfs tot een van de grootste in Europa. Varkens KI Nederland levert sperma van de hoogste technologische en genetische kwaliteit. Gecombineerd met de hoogstaande kennis van onze medewerkers is dat de basis voor hoge bevruchtingsresultaten, waardoor onze klanten veel biggen per zeug kunnen produceren. De slogan van Varkens KI Nederland is niet voor niets ‘Voor vruchtbaar resultaat’.

Laatste kennispartner artikelen


Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Partners

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer