China+in+opmars
Bedrijf in Beeld
©

China in opmars

Hans Lemmens adviseert de varkensintegratie YangXiang, één van de topondernemingen in China. De onderneming richt op het fokken van zeugen en beren en de vermeerdering en levert het vanuit twee commerciële k.i-stations sperma aan andere zeugenbedrijven. Daarnaast produceert het op verschillende locaties varkensvoeders. Dit jaar breidt YangXiang uit van 70.000 naar 150.000 zeugen. Binnen drie jaar verwacht YangXiang te groeien naar 500.000 zeugen in de zuidelijke en noordelijke grensregio’s van China.

Lees meer in dit artikel.

Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Hans Lemmens

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer