Merial+naar+Boehringer+Ingelheim
Nieuws
©

Merial naar Boehringer Ingelheim

De verwachting is dat de transactie eind 2016 worden goedgekeurd door de internationale instanties.

Merial, de veterinaire tak van Sanofi gaat over naar Boehringer Ingelheim. Daar hebben beide firma’s op 28 juni een overeenkomst over gesltoten. Tegelijk gaan de Consumer Healthcare-activiteiten van Boehringer Ingelheim over naar Sanofi.

De verwachting is dat de transactie eind 2016 worden goedgekeurd door de internationale instanties. In de tussenliggende periode zijn er geen veranderingen in de zakelijke relaties of producten van beide firma’s.

Merial is sterk in de huisdieren en pluimveesector. Voor de varkenssector maakt het bedrijf vaccins tegen het circovirus, alle drie de griepstammen en het PRRS-virus. De firma is ook bekend van Ivomec dat werkt tegen darm- en huidparasieten. Boehringer Ingelheim maakt een groot scala aan vaccins. In de varkenssector is ze wereldleider met bijvoorbeeld de vaccins Ingelvac Circoflex en Ingelvac PPRS.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer