Pali+Group+gaat+ook+varkens+slachten
Nieuws
©

Pali Group gaat ook varkens slachten

Veehandelsorganisatie Pali Group uit Den Bosch neemt slachthuis De Wit in Geldrop over. In 2015 heeft deze varkensslachter nog een uitbreiding en een renovatie opgeleverd waardoor de capaciteit is verdrievoudigd naar 749.000 slachtingen per jaar.

Naast het produceren van kalfsvlees in een geïntegreerde keten, gaat de Pali Group zich nu dus toeleggen op het slachten en verwerken van varkens. De Wit Slachthuis Geldrop gaat verder onder de naam Pali Geldrop.

In de productieketen van varkensvlees is het bedrijf al een belangrijke schakel. De varkens­handel is goed voor bijna een kwart van hun totale omzet. Met de overname van De Wit Slachthuis Geldrop wordt de marktpositie in de varkenssector van de Pali Group verder versterkt en ontstaat een nieuwe geïntegreerde varkensvleesketen.

De ligging van Pali Geldrop is centraal in een gebied met veel varkensbedrijven. Volgens Pali is dat gunstig voor de transportafstanden en zorgt het voor geringe wachttijden van toeleverancier naar de slachterij.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer