Actieplan Vitale varkenshouderij eind mei af

Na drie raadplegingsavondenavonden begin maart over het actieplan Vitale Varkenshouderij besloot het POV-bestuur om de Algemene Ledenvergadering op 21 maart op te schorten. De POV-bestuurders wilden de tijd nemen alle opmerkingen van POV-leden zo goed als mogelijk te verwerken in het definitieve actieplan. Kwaliteit en draagvlak gaan voor op snelheid.

Ruim twee maanden later dan de geplande datum gaat de ALV er komen. Maandag 30 mei om 20.00 uur kunnen POV-leden in Westervoort hun mening geven over het aangepaste actieplan. Ook zal er waarschijnlijk gestemd gaan worden om over te kunnen gaan tot de uitvoering van het actieplan Vitalisering Varkenshouderij.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer