Start opleiding bedrijfskunde verschoven

De start van de opleiding “Bedrijfskunde voor de varkenshouderij, regio Zuid-Nederland” bij HAS Den Bosch is verschoven. De eerste van de twaalf bijeenkomsten van de opleiding om het ondernemerschap van varkenshouders aan te scherpen, gaat pas in januari 2016 plaatsvinden Hiertoe heeft HAS Kennistransfer eind september besloten.

Het aantal aanmeldingen was op dat moment nog te gering om op 20 oktober op volle sterkte te kunnen starten, meldt een woordvoerster. "Maar er druppelen nog steeds verzoeken om informatie over deze opleiding binnen. Het minimum aantal van twaalf deelnemers is nu nog niet bereikt. Dus schuiven we de startdatum enkele maanden op."

HAS Kennistransfer heeft samen met Varkens.nl, Flynth en ABN Amro deze half jaar durende opleiding (12 bijeenkomsten) ontwikkeld. Tijdens de bijeenkomsten verdiepen deelnemers zich in zes verschillende thema’s: 1) Strategisch management; 2) financieel management; 3) Smart Farming; 4) Arbeidsmanagement; 5) Ketenmanagement & samenwerking en 6) Risicomanagement & inkoopmanagement. 

Bij voldoende resultaat krijgt een deelnemer het certificaat post-hbo Bedrijfskunde voor de varkenshouderij.

De deelnamekosten zijn 3.500 euro per persoon. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief 21 procent btw.

Lees alles over de opleiding Bedrijfskunde voor de varkenshouderij.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer