Bespaar 65% op energie

Uw dieren produceren warmte die nu via de ventilatielucht naar buiten wordt geblazen. Win deze warmte terug via een warmtewisselaar en warmtepomp van Inno+ en bespaar aanzienlijk op uw energiekosten. Teruggewonnen warmte van dieren is bruikbaar om stalvloeren, inkomende ventilatielucht, brijvoer of gebouwen te verwarmen. Daarmee bespaart u 65% energiekosten en zet u warmte in op plaatsen waar dat nu niet rendabel is. Meer warmte in uw stal zorgt bovendien voor meer dierwelzijn en een gezonder stalklimaat. Dat ziet u terug in een beter resultaat voor uw bedrijf.


Meer informatie
Bel voor meer informatie Inno+: tel. 077 4657360.

Lees meer http://www.inno-plus.nl/nl/producten/varkenshouderij/warmteterugwinning
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer