Vleesverwerker Vion Food gaat 4 miljoen euro investeren in haar productielocatie van varkens in Groenlo. Hiermee wordt de locatie gemoderniseerd en de slacht en verwerking van biologische en Good Farming Star varkens worden er geconcentreerd.
Volgens Frans Stortelder, COO Pork Vion Food, is deze investering nodig om efficiënter en flexibeler te gaan werken. “Dit zal onze focus op het optimaal verwaarden van de door ons verwerkte varkens ten goede komen. We zien een sterke groei in de vraag naar biologisch varkensvlees en ook de afzet van ons Good Farming Star concept ontwikkelt zich goed. Daarom concentreren wij alle activiteiten van slacht tot en met consumentenverpakking in Groenlo.”
Lees ook
Meest gelezen
Duroc-varkens vergen speciale behandeling
30-04-2024
'Samen op weg naar de toekomst'
29-04-2024
Blogs
'Samen op weg naar de toekomst'
29-04-2024
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
25-04-2024
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
'Oost west, thuis best in Mariahout'
18-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Extra aandacht voor gelten lonend
MSD Animal Health
Stelling
Loading