Livar is weer toe aan uitbreiding

Meerwaarde aan varkensvlees toevoegen is wat Livar al ruim 15 jaar doet. Toen al zagen Frans de Rond en vier andere varkenshouders de noodzaak in van het meegeven van een verhaal en beleving aan een herkenbaar stukje varkensvlees. Inmiddels worden hun bonte vleesvarkens gehouden op negen locaties gehouden. Ook het assortiment Livar-varkensvleesproducten is enorm uitgebreid en vinden de producten steeds beter hun weg in het hogere marktsegment.

“Het Livar-concept staat en ook voor de toekomst voorzie ik groeikansen”, zei Frans de Rond tijdens de LIV Venray. “Je moet jaren vooruit kijken en plannen. Daarom zijn wij op zoek naar Limburgse vleesvarkenshouders die een passie hebben voor een regionaal initiatief met landelijke uitstraling én bereid zijn om samen met ons te produceren binnen het exclusieve Livar-concept.”

Als varkenshouder in een tenue van slager/kok presenteerde De Rond met passie en trots enkele smaakvolle Livar-producten in de stand van diervoederfabrikant Vitelia. “Jammer trouwens dat wij niet gevraagd zijn om samen met de hele keten Nederlands varkensvlees te promoten tijdens de Grüne Woche in Berlijn. Dat zou pas een geweldig visitekaartje voor ons land zijn geweest”, zegt de lachende Livar-ambassadeur
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    21° / 10°
    5 %
  • Woensdag
    25° / 11°
    60 %
  • Donderdag
    22° / 12°
    50 %
Meer weer