Verantwoord asbestdaken saneren

Het praktijkblad ‘Sanering van agrarische asbestdaken’ is een handig hulpmiddel in het traject van asbestsanering. Het blad geeft een uitgebreide omschrijving van alle stappen die daarbij doorlopen moeten worden. Hierbij geven diverse partijen in de asbestketen aan hoe dat verantwoord kan gebeuren. Ook worden specifieke praktijksituaties in deze brochure toegelicht.

De komende tijd worden meer praktijkbladen ontwikkeld zoals die voor riet onder asbest, saneren met levende have in de stal en asbestvrije platen.

.Een asbestveilige agrarische sector is doel van het Landelijk Stimuleringsprogramma AgroAsbestveilig. Het is een initiatief waarin LTO Nederland, LTO Noord, LLTB, ZLTO, het ministerie van I&M en Achmea samenwerken.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer