Bijspijkeren kennis over stalklimaat

Kennis opfrissen over het ventileren van varkensstallen en het instellen van het stalklimaat, dat kan op 10 en 11 december. Op woensdag vindt de studienamiddag plaats in het Belgische Bocholt en op donderdag in Rumbeke. Beide bijeenkomsten duren van 13.15 tot 17.15 uur .

Nederlandse varkenshouders en voorlichters kunnen eveneens deelnemen aan een van die studiedagen. Deelname is gratis. Wel dient u zich als deelnemer vooraf aan te melden bij voorlichting@lv.vlaanderen.be. In deze mail dient u ook aan te geven bij welke twee demo’s u aanwezig wilt zijn.  De keuze is er uit drie leveranciers van klimaatregelapparatuur (Fancom, Hotraco en Stienen).

Inschrijven voor deze studiemiddagen kan tot 9 december.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer