TOPIGS China gaat joint venture aan

Ruibang, een particulier Chinees bedrijf in de provincie Hebei, en TOPIGS China zijn een joint venture aangegaan. De joint venture bestaat onder meer uit een kernfokbedrijf met TOPIGS genetica. Op deze nieuwe locatie zijn op 20 juni zijn de eerste 210 TOPIGS fokgelten aangekomen.

Ruibang produceert en distribueert TOPIGS varkensgenetica in de provincie Hebei en Noord-China. Het project betreft een integratie met een omvang van minimaal 25.000 zeugen.TOPIGS China begeleidt het genetische programma en geeft marketing ondersteuning via haar lokale en internationale team van experts.

De joint venture omvat ook een k.i.-station waar sperma van TOPIGS genetica wordt geproduceerd. Distributie ervan gebeurt via het verkoopnetwerk van Ruibang. Dit gebeurt ook naar Zhangjiakou, een regio met meer dan 200.000 zeugen.

De professionele varkenshouderij in China zoekt naar zeugen die efficiënt produceren tegen een lage kostprijs. Het marktaandeel van TOPIGS groeit gestaag in het land met ongeveer de helft van mondiale varkensstapel .
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    21° / 10°
    5 %
  • Woensdag
    25° / 11°
    60 %
  • Donderdag
    22° / 12°
    50 %
Meer weer