Van Rooi Meat wil de capaciteit van haar varkensslachterij in Helmond met een kwart vergroten. Het bedrijf is van plan het aantal slachtingen op te voeren van 60.000 varkens naar 75.600 varkens per week. De aanvraag om te mogen uitbreiden ligt bij de gemeente.
Het familiebedrijf wil al het vlees van die slachtvarkens op dezelfde locatie verwerken. De bouw van productie- en voorverpakkingslijnen, een inpakruimte en een vrieshuis met 10.000 ton opslagcapaciteit is in volle gang.
Lees ook het artikel: Bouw bij Van Rooi vordert.
Lees ook

Meest gelezen
'Heft in eigen hand nemen én houden'
17-07-2025
'25.000 euro is een welkome budgetaanvulling'
Gisteren, 11:35
Agrifirm treedt toe als samenwerkingspartner van Verde Varken
Gisteren, 15:22
Blogs

'Heft in eigen hand nemen én houden'
17-07-2025

'Wat de boer niet kent, dat doet ie wel'
10-07-2025

'Zaterdagknecht wordt echt gewaardeerd'
07-07-2025

'Drama als motivator gebruiken'
03-07-2025
Bedrijf in Beeld
Partners

Enten: zo laat als het kan, zo vroeg als het moet
MSD Animal Health

Griep bij varkens en mensen in vraag en antwoord
Ceva Santé Animale

Griep vaak oorzaak van luchtwegproblemen bij jonge biggen
Ceva Santé Animale
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Verde Varken en Agrifirm gaan samenwerken
Gisteren, 15:04

Aandeel dierlijke producten in voeding stijgt 6 procent
Gisteren, 13:22