Kom werken bij Elanco

YER Agro-Food komt graag in contact met een Analytical Project Representative Swine voor opdrachtgever Elanco. Elanco Animal Health is wereldwijd e´e´n van de grootste leveranciers van producten die de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren verbeteren. Elanco vormt de veterinaire divisie van Eli Lilly.

Binnen Elanco is een nieuwe positie vacant van Analytical Project Representative Swine (APR). Binnen deze positie werk je op het snijvlak van inhoud (analytisch), pragmatiek (omgang ondernemers) en commercie (nauwe samenwerking) in een dynamisch team met focus op varkenshouderij.

Als APR zal je verantwoordelijk zijn voor het managen, interpreteren en verwerken van data. Het betreft data die van de varkenshouderijbedrijven zal komen door de diverse projecten die jij opzet, bedenkt (in samenspraak met Europees team en Sales) en vervolgens naar praktische toepassingen kunt verwerken.
De essentie van de projecten is om aan te tonen wat de daadwerkelijke toegevoegde waarde is van de producten van Elanco. Je voorziet de betrokken partijen van technisch inhoudelijke en hoogwaardige informatie ter inzicht en verbetering van de diergezondheid en rendementen in de varkenshouderij. Je rapporteert aan de Sales Manager Poultry & Swine.

Profiel: academisch werk- en denkniveau richting Diergeneeskunde, Animal Nutrition of gerelateerd aan biological en of chemie. Je bent analytisch en statistisch sterk onderlegd en hebt bij voorkeur al ervaring in een research omgeving. Je hebt grote mate van eigen verantwoordelijkheid en beschikt over een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid. Je bent een teamspeler, sterk in projectmanagement en beheerst Engelse en Nederlandse taal (Frans is een pre). Veel reizen en werken met ondernemers is een wezenlijk onderdeel van de functie (Benelux, 50 procent NL en 50 procent BE).

Interesse?
Kijk voor meer informatie op www.yer.nl/5938700 of neem contact op met Wim van de Worp, mobiel 06 - 51 34 37 73. Of solliciteer direct op deze functie.

YER Agro-Food maakt onderdeel uit van YER. Binnen YER is een team van consultants uit de branche afkomstig gespecialiseerd in de werving & selectie van professionals en management binnen de Agro-Food. Onze consultants hebben kennis en netwerk binnen de branche en zijn zo in staat u op goede wijze van dienst te zijn. Voor meer informatie kunt u bellen met Wim van de Worp, 06 - 51 34 37 73.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer