Fusie: Fransen Gerrits - Victoria mengvoeders

Fransen Gerrits neemt Victoria mengvoeders over. Na goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt zullen de samenvoeging en de positionering van het bedrijf worden opgestart. Fransen Gerrits verwerft 100 procent van de aandelen in Victoria Mengvoeders. Naar verwachting zal in het voorjaar van 2014 het proces worden voltooid.

Binnen de nieuwe organisatie Fransen Gerrits-Victoria zal de verkoop van varkensvoeders gebeuren onder de naam Fransen Gerrits. Rundvee- en konijnenvoeders zullen worden verkocht onder de naam Victoria.

Volgens de bedrijven biedt samenvoeging nieuwe perspectieven en nog meer kansen. In een persbericht schrijven ze dat beide bedrijven hun marktaandeel in Zuid-Nederland de afgelopen jaren hebben zien groeien door specialisatie en maatwerk. Samen hopen ze zich nog verder te kunnen specialiseren.

Fransen Gerrits produceert jaarlijks 500.000 ton mengvoer met een omzet van 160 miljoen euro. Victoria Mengvoeders verkoopt jaarlijks 200.000 ton mengvoer met een omzet van 75 miljoen euro.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer