Aanmelden voor BIG Challenge 2013

Alpe d’HuZes 2012 heeft nog niet plaatsgevonden en toch kijkt BIG Challenge al naar de editie van 2013. De stuurgroep van BIG Challenge merkt namelijk dat het enthousiasme onverminderd groot is. 


Veel mensen geven aan graag deel te nemen als fietser aan Alpe d’HuZes via BIG Challenge. Daarnaast hebben verschillende bedrijven al mondeling aangegeven het komende jaar als een van de teams van BIG Challenge te willen meedoen aan Alpe d’HuZes. Ook mensen uit de melkveehouderij en pluimveehouderij, uit Duitsland en België kloppen bij BIG Challenge aan om zich aan te sluiten.


BIG Challenge wil voor het komende jaar 320 fietsers ofwel 40 teams inschrijven. Individuele fietsers en bedrijven uit de veehouderijsector krijgen de mogelijkheid hun interesse voor 30 juni aan te geven via www.bigchallenge2012.nl.
Interesse kenbaar maken verplicht nog tot niets en BIG Challenge kan nog geen deelname garanderen. Dit is afhankelijk van de inschrijfruimte die Alpe d’HuZes biedt.


Vragen hierover kunt u mailen naar bigchallenge2012@gmail.com. BIG Challenge neemt in juli en augustus contact op met de mensen die aangeven dat ze interesse hebben om deel te nemen. Iedereen die meedoet, is in ieder geval verzekerd van een prachtige en onvergetelijke ervaring!
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer