Aangrijpend moment

Om 8 uur pas wakker geworden (anderhalf uur later dan anders), het weer valt iets tegen, maar het enthousiasme is er nog steeds. Gonnie en ik betrappen ons er zelfs op dat we bijna niet aan thuis denken. Dus het doet hier toch echt wel iets met je, in positieve zin.


Na ons ontbijt en wat nageleverde wielerspullen gehaald te hebben in de winkel, zijn we naar de herdenkingsbijeenkomst van Hans en Herman geweest. Dat was een aangrijpend moment. Dan voel je toch weer waar je het voor doet.


Vandaag heb ik ook binnen het team de bordjes en chips uitgedeeld. Hiermee worden onze tijden geklokt op 9 juni. En zijn wij als fietsers te volgen via: http://live.opgevenisgeenoptie.nl.


’s Middags nog bezoek gehad van vier fietsende supporters. De rest van de dag tot 17 uur gerust voor de grote dag van donderdag. Om 17:15 diverse groepsfoto’s gemaakt met vlaggen van alle sponsoren.


Daarna fietsten alle varkenshouders in wielerkleren naar bocht 1 en van daaruit naar boven. En werden er door onze BIG Challenge-fotograaf Jannemieke Termeer, die achterstevoren op de motor zat, actiefoto’s gemaakt. De dag weer afgesloten met een diner, nog wat na geborreld en daarna weer op tijd naar bed.


Groetjes
Tonnie van der Ven
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer