Acht miljoen euro voor nieuwe uitdagingen


Het ministerie van EL&I stelt in 2011 acht miljoen euro beschikbaar voor de subsidie Samenwerking bij innovatieprojecten, openstelling ‘nieuwe uitdagingen’. Aanvragers kunnen maximaal 35 procent vergoed krijgen van de kosten die onder de subsidie vallen.


Voor de tweede keer dit jaar kunnen agrarisch ondernemers innovatieprojecten indienen. Deze keer moeten de projecten aansluiten bij de thema’s klimaatverandering, waterbeheer, hernieuwbare energie of biodiversiteit. Het gaat hierbij niet alleen om technische, maar ook om organisatorische vernieuwingen.


Aanvragen
Landbouwondernemers en agro-MKB-ondernemers die samenwerken aan een innovatieproject kunnen de subsidie digitaal aanvragen bij Dienst Regelingen. Aanvragen kan van 1 juni tot en met 15 juli 2011.


Ondersteuning vanuit DR
Ondernemers die niet zeker weten of ze in aanmerking komen voor de subsidie, kunnen hun projectidee van tevoren laten bekijken door Dienst Regelingen. De aanvrager kan het projectidee in het kort mailen naar innovatie@minlnv.nl. Dienst Regelingen neemt dan contact op met de ondernemer om advies te geven.


Meer informatie
Meer informatie over de voorwaarden en de aanvraagprocedure staat op www.drloket.nl.




 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer