Varkenscreaties+Oijnk%21+fleuren+feestelijke+dagen+op
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Varkenscreaties Oijnk! fleuren feestelijke dagen op

Bij het ‘Alles van het varken-winkeltje’ Oijnk! in het Brabantse Veghel viert creativiteit hoogtij. Met een assortiment van wel 1.001 producten van het varken weet Miriam Berkvens menig winkelbezoeker te verrassen.

Maar door recent aangescherpte corona-maatregelen ziet de ondernemer de aanloop teruglopen. Gelukkig kan ze zich met sinterklaas, kerst en het einde van het jaar in het vooruitzicht helemaal uitleven op bestellingen. Ze maakt voor het vieren van sinterklaas op een basisschool 150 gekleurde spekspiezen met een chocolademunt. Voor de kerst heeft ze al zo’n 800 roze varkenskerstballen gemaakt. Een groot deel van deze vrolijke, helemaal Holland-made kerstballen heeft ze al opgestuurd naar varkenshouders.

‘Als ik het keidruk heb, presteer ik het beste en zijn de pakketten het creatiefst’, zegt Berkvens. ‘Ik zorg er wel voor dat ik er variatie in breng als klanten herhaalaankopen doen. Het mag telkens weer iets verrassends hebben. Ook via videobellen kunnen mensen live kiezen uit de vele varkensproducten. Ik ben trots op de varkenshouderij en om dat op deze manier te kunnen tonen.’
Ga naar de website van Oijnk!

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
Meer weer