De+Heus+neemt+activiteiten+Vietnamese+Masan+over
Nieuws
© Nieuwe Oogst

De Heus neemt activiteiten Vietnamese Masan over

De Heus Vietnam heeft een overeenkomst getekend voor de overname van de diervoederactiviteiten van het Vietnamese bedrijf Masan. Beide bedrijven startten september dit jaar al een strategische samenwerking.

Met de overname worden dertien diervoederfabrieken en een premix-fabriek met een gezamenlijke productiecapaciteit van circa 4 miljoen ton ingelijfd. Met deze acquisitie versterkt De Heus zijn positie in Vietnam, de grootste diervoedermarkt in Zuidoost-Azië.

Door de samenvoeging ontstaat het grootste diervoederbedrijf op de onafhankelijke Vietnamese diervoedermarkt. In de overeenkomst is ook een aantal leveringscontracten opgenomen. Zo wordt Masan voorzien van een constante aanvoer van kwaliteitsvarkens. Deze varkens worden door De Heus gekocht van klanten.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer