Tjarda+Klimp+nieuwe+CFO+van+Vion
Nieuws
© Vion

Tjarda Klimp nieuwe CFO van Vion

Tjarda Klimp volgt per 2 november John Morssink op als chief financial officer (CFO) van Vion. Morssink is nu financieel directeur van Zeeman.

De 49-jarige Klimp begon haar loopbaan in 1998 bij General Electric (GE), waarna ze diverse financiële en operationele managementrollen bij GE vervulde. Ze vervolgde haar loopbaan in 2011 bij AkzoNobel. Klimp is afkomstig van het biotechnologiebedrijf Corbion, waar ze senior vicepresident strategische ontwikkeling was. Ze is sinds 2018 lid van de Raad van Toezicht van Wageningen University & Research.

'Klimp is een ervaren financieel manager en operationeel bestuurder', zegt Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen van Vion. Klimps strategische kijk op innovatie, stakeholdermanagement, groeimogelijkheden en operationele processen in internationale context, maken haar volgens Koekkoek tot een goede kandidaat.

De raad van bestuur van Vion bestaat per 1 november uit CEO Ronald Lotgerink en CFO Tjarda Klimp.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 16°
  50 %
Meer weer