Vliegensvlug+kennisvoorsprong+via+Varkens%2Enl%2Dapp
Nieuws
© Eigen Foto

Vliegensvlug kennisvoorsprong via Varkens.nl-app

Varkens innoveert als het platform voor de varkenshouderij. Na het schrappen van de .nl o de voorpagina van het vakmagazine en het opstarten van de online kennissessies is er nu de applicatie om het vaknieuws op de voet te volgen. Via de app op de smartphone of een ander device zijn varkenskennis en nieuwsberichten snel beschikbaar.

Via Google Play Store (apparaten met android-besturingssysteem) en de App Store (iOS van Apple apparaten) is de applicatie Varkens.nl te downloaden. Gebruik de zoekterm varkens.nl en de Varkens.nl-app is gratis. Zo kunt u nog makkelijker op de hoogte blijven van ontwikkelingen op uw vakgebied.

Kennisvoorsprong

Ook niet onbelangrijk: varkenshouders besparen tijd met geïnformeerd blijven over hun vak . Via de Varkens.nl-app kan kennis vliegensvlug worden verspreid en gedeeld. Ook het aanmelden voor kennissessies kan in een handomdraai worden geregeld. Dus zet de Varkens.nl-app op uw smartphone en benut de voordelen van kennisvoorsprong.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  11° / 6°
  55 %
 • Zondag
  12° / 5°
  20 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
Meer weer