Aanmelden+Nuffield+Scholar+2020+kan+nog
Nieuws
©

Aanmelden Nuffield Scholar 2020 kan nog

Er is nog enkele dagen de mogelijkheid tot het inschrijven voor een Nuffield scholarschip 2020. Een scholar kan zich als scholar gedurende anderhalf jaar verdiepen in een zelf te kiezen interessant onderwerp. De scholars investeren daarmee in de toekomst van de sector en hun eigen bedrijf.

Een Nuffield scholar stapt uit de dagelijkse routine op het bedrijf om het blikveld te verruimen. Tijdens het scholarship staan buitenlandse reizen op het programma om kennis en inspiratie op te doen. Daarbij komen de scholars in contact met internationale leiders in de landbouw- en voedselindustrie.

Kwaliteiten

De scholars hebben geen academische graad nodig om deel te nemen. Wel moeten ze het selectiecomité overtuigen dat ze de kwaliteiten in huis hebben om het best te halen uit het scholarship. Aanmelden kan nog tot 1 september.

Varkenshouders

De afgelopen jaren hebben al een aantal varkenshouders een scholarship gekregen. Annechien ten Have was in 2014 de eerste, in 2016 werd ze opgevolgd door Ruben van Boekel. In 2017 waren er twee scholars vanuit de varkenshouderij: Roland van Asten en Erik Stegink. Edwin Michiels was in 2018 scholar en in 2019 zijn dat Ingrid Jansen en Ruth van der Haar.

Najaarsbijeenkomst

Tijdens de najaarsbijeenkomst p 29 november wordt bekend wie er in 2020 een scholarship krijgen. Tijdens de bijeenkomst geven de scholars van 2018 hun eindpresentaties. Dat zijn dan naast Edwin Michiels met zijn gemengde bedrijf van varkens, akkerbouw en bollen, melkveehouders Rick de Vor en Kees Hamminga, Robert Nijkamp met koeien en vleeskuikens, pluimveehouder Robert Nijkamp en presentatrice en programmamaker Yvon Jaspers.

Download hier het aanmeldingsformulier.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer