LTO+wil+verder+met+samenwerking+met+POV
Nieuws
©

LTO wil verder met samenwerking met POV

De samenwerking tussen POV en LTO Nederland en de drie regionale LTO’s (LTO Noord, ZLTO en LLTB) kan in verder. Ze onderschrijven het belang van één varkensgeluid in Nederland, meldt Jan Claassen directeur van LTO Nederland, via een bericht in Nieuwe Oogst.

Er zijn nog wel wat bedenkingen over de uitwerking van alle onderdelen van de intentieovereenkomst. Het is volgens Claassen moeilijk om alle onderdelen in de praktijk meetbaar en controleerbaar te maken. Daarover zal nog overleg over plaatsvinden met de POV.

Starten met samenwerken
LTO Nederland en de regionale LTO’s willen hoe dan ook starten met de samenwerking. De LTO’s zullen daardoor ook gaan voldoen aan de afgesproken financiële verplichtingen. LLTB zal dit dan voor een deel leveren door het beschikbaar stellen van personele ondersteuning.
De leden van de regionale LTO-organisatie hebben nog de laatste stem in de samenwerking. De afspraken zullen nader worden uitgewerkt en daar kunnen de leden dan tijdens de Algemene Ledenvergaderingen over stemmen.

 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  23° / 17°
  80 %
Meer weer